BACK TO JOB SEARCH

Stage Graphic Designer

Trainee- & Internships Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional, met het hoofdkantoor in Utrecht, is expert op het gebied van koffie en thee in de B2B-markt en levert een full service-concept aan: van koffiemachines en ingrediënten tot accessoires, dienstverlening en marketingondersteuning.

Het Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional e-Business team is verantwoordelijk voor alle digitale activiteiten op onze zakelijke site, het runnen van mooie digitale advertising campagnes en onze zichtbaarheid op sociale kanalen, via e-mail en meer.

Je krijgt tijdens deze stage de mogelijkheid om volledig mee te draaien binnen het digital marketing & e-commerce team als Graphic Designer. Het gaat hier om een meewerkstage, Startdatum vanaf Januari met de flexibiliteit van 4 stagedagen per week (met 1 dag eventueel voor studie)

 

Als stagiair Graphic Designer ga je je bezighouden met:

 • Uitvoeren van het social media visual content plan;
 • Schakelen met de marketingafdeling omtrent het online beheren van producten en campagnes;
 • Rol spelen in fotoshoots en het bewerken van fotografie;
 • Je creativiteit gebruiken om de website te optimaliseren (imagery & UX/UI);
 • Meewerken met media bureaus en de briefing van creatieve concepten;
 • Beheren van de visual brand-guidelines en zorgen dat alle creatives hier aan doen;
 • First point-of-contact voor web en promotionele banners;

Kortom, een stage waarin jij als volwaardig lid van het digitale team zal meewerken!

Waar kom je te werken?
Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional levert koffie- en theeconcepten aan kantoren, overheidsinstellingen, horeca en hospitality, kortom alle instellingen buiten het supermarktkanaal. Vanuit onze ondernemerschap, kennis en rijke traditie zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten. Op deze manier leveren we bij verschillende klanten een bijdrage aan hun doelstellingen op gebied van duurzaam ondernemen en medewerkerstevredenheid.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de stage van Graphic Designer, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • WO/HBO opleiding, liefst in de richting van e-commerce/(digital) marketing/design;
 • Ondernemend en zelfstandig;
 • Enthousiast en pro-actief;
 • Team player;
 • Skilled met Adobe/InDesign/Photoshop;
 • Sterk gevoel voor het eren van en werken met deadlines;
 • Goede beheersing van MS Office, met name PowerPoint, Word en Excel.

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding en een verantwoordelijke rol in het team.

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast? Reageer nu!

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Anouk de Lange, Sr. E-Business Specialist per e-mail: anouk.delange@jdecoffee.com of Guus Peters, Talent Acquisition intern. Heb je interesse in deze stage, dan kun je online reageren. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!